Rodney er 27 år, fra Asaa og for nyligt flyttet til København med sin kæreste. De sidste 8-9 år har Rodney skrevet tekster og indspillet musik og fortalte i et interview at drømmen vil være at leve af musikken. 

For 4 år siden mødte Rodnet hans producer Lackshan gennem en fælles ven og her var kemien der med det samme. Det blev starten på et samarbejde hvor det i dag bliver til poppet musik med følelser der ofte handler om kærlighed. 

Det siger Rodney sangen handler om: 

Sangen handler kort sagt om at jeg stiller en pige et spørgsmål "Hvis jeg kalder på dig, kommer du så?". Man får aldrig et konkret svar og det gør mig skør og nysgerrig.

Svaret finder du heller ikke i sangen, så det må man selv tolke ud fra teksten.
 

Hvordan opstod ideen til sangen? 

Æren for ideen falder på Lackshan min producer. Han sendte mig en dag det beat sangen er lavet over med titlen "hvisjegkalderkommerdu" også skrev jeg sangen ud fra det. 

Er det sådan i typisk arbejder? 

Ja, det er det. Jeg har selv indspilnings udstyr derhjemme også sender jeg det til Lackshan, som så til dels mixer og master sangen færdig. 

Det er den måde vi arbejder på, og det fungerer rigtig godt. Vi kommunikere via messenger og Dropbox. Mere er der sådan set ikke at fortælle om det udover at vi fortsætter det gode samarbejde.  

 

Du kan lytte til Rodneys nye nummer her: Hvisjegkalderkommerdu

 

GPT: 1460536444550-13
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand