I 2019 har Anders besluttet sig for at han vil have besøg af en iværksætter hver mandag kl. 15.00. Dem er der nemlig mange af i Nordjylland, men hvad går de egentlig og roder med, hvilke gode ideer har de og hvorfor vælger man at kaste sig ud som iværksætter. 

Kunne du tænke dig at få chancen for at komme en tur i studiet og fortælle din historie. Så skal du sende en mail til anders@anr.dk og gøre følgende: 

 - Fortæl om dig selv
 - Beskriv din ide/koncept
 - Husk kontakt oplysninger så han kan ringe til dig.

Hvis din mail er interessant giver Anders dig et kald og finder en mandag hvor du skal komme forbi. 

Uge 8 - Waiteer

Efter en uges ferie fik Anders denne mandag besøg af Ricky Thygesen fra takeaway-appen "Waiteer" som differentierer sig ved at være en sundere udgave af fx. Just-Eat appen som du måske i forvejen kender. Ricky er i dag 47 år og  har været iværksætter i mere end 21, og han får sit adrenalin kick hver gang han rammer en bølgetop i livet som iværksætter hvor noget man har arbejdet hårdt for, pludselig lykkes og former sig! 
Waiteer appen har allerede nu mere end 35.000 downloads og befinder sig lige nu i både Aarhus og Aalborg, næste mål er selvfølgelig de andre store danske byer og dernæst Skandinavien. Waiteer har været igang i 2 år og Ricky forventer at de begynder at lave et overskud inden udgangen af 2019. Du kan høre hele interviewet med Rickey nedenfor. 

Hør her om Rickys baggrund og appen Waiteer: 

Hør her hvordan Waiteer fungerer i praksis og logistikken i appen: 


Få her nogle gode råd til hvordan man finder investorer og hvor du kan finde mere om "Waiteer": 

Uge 6 - CarAdvice

I dag havde Anders besøg af en ung fyr ved navn Rasmus på 22 år der til daglig er uddannet mekaniker og bor i Nørresundby med sin kæreste Mette. Rasmus var tit blevet kontaktet af venner og bekendte, der når de skulle købe en brugt bil, ringede til Rasmus og spurgte om han ikke lige ville tage med ud og tjekke om alt var i orden når de købte bilen. Rasmus tænkte over at det egentlig var underligt at der ikke var en service hvor man kan leje en mekaniker med ud når man skal købe brugt bil som kan være på købers side, hvis man ikke er så stærk i biler. Derfor har Rasmus nu startet CarAdvice ved siden af jobbet som mekaniker! 

Hør her om Rasmus og starten af virksomheden CarAdvice: 


Hvad koster det at benytte en service som CarAdvice:

Bedste brugtbil på markedet ifølge Rasmus og 3 gode råd til at kigge på brugtbils markedet:   

Uge 5 - ICEBREAKER

I dag havde Anders besøg af Kim Jensen der har lavet verdens første håndholdte isterningemaskine. Ideen opstod i 2001 hvor han boede i Texas og der irriterede det ham at der ikke var en mulighed for at få et dejligt glas isvand på farten uden at isterningerne smeltede med det samme. Ideen gik han med i 13 år og kunne ikke helt slippe tanken før han så sagde sit job op hos Novo Nordisk, lånte 500.000 kr i banken og gik så igang med projektet.  I interviewet kommer vi omkring hele rejsen, produktionen, hans udfordringer og hvor man i dag kan finde produktet ICEBREAKER. 


Hør her om Kims baggrund og hvorfor han har kastet sig ud som iværksætter: 

 
Inden man låner en masse penge skal man selvfølgelig finde ud af om der er et marked for ens ide: 

Hvordan virker den håndholdte isterningemaskine? 


Gode råd og fremtidsplaner: 

 

Uge 4 - Lokalt

I dag fik Anders besøg af 5 elever fra Hansdelgymnasiet i Hjørring som går i 3.G og har faget innovation de sidste 2 år. Det er er der kommet et god ide ud af og nu er de 5 iværksættere Kasper, Michael, Laura, Andreas og Julie altså ved at prøve at realisere deres iværksætterdrøm. Hele ideen/konceptet går ud på at give forbrugerne mere information om det kød der bliver handlet i supermarkederne også skal det hele gerne være lokalt kød og fra nær området. Det betyder at kødet kommer fra den lokale landmand -> lokale slagter -> lokale butik -> lokale forbruger. 

Hør mere om iværksætterne og lidt om ideen her: 


Hør mere om hele produktet/ideen her: 

 

Der er også udfordringer ved at være studerende og samtidig skal drive en virksomhed. Hvad sker der hvis nogen bliver uvenner og hvad er fremtidsudsigterne? 

 

Uge 3 - Otiom

Anders fik i dag besøg af serie iværksætter Thomas Pedersen som har firmaet Otiom. De har i firmaet udviklet et lokaliserings produkt beregnet til demente personer. Det hele sker vha. en 5ø størrelse Otiom brik der fx. kan blive syet i tøjet. Via en app har du nu mulighed for at finde frem til netop den eller de personer du har påsat den lille Otiom brik. Ideen opstod i slutningen af 2017 men inden det har Thomas haft gang i flere ting som iværksætter, en rejse der startede tilbage i 2001 da ham og hans gode venner fik en ide. I interviewet fortæller Thomas meget mere om produktet Otiom, hans historie, hans virksomheder også giver han også nogle gode råd til andre der måske går rundt med iværksætter drømmen. 

Du kan lytte hvordan det hele startede her: 


Her kan du høre Thomas fortælle om produktet Otiom. 

Hvor kan man købe produktet Otiom og gode råd fra Thomas Pedersen:

 

Uge 2 - Arctant Flare & The Time Tower

I denne uge havde Anders besøg af den 25 årige Nicolai Kruse Porskrog der til dagligt arbejder som bestyrer på en bar i Gaden. Ved siden af jobbet har Nicolai skrevet en bog på engelsk, "Arctant Flare & The Time Tower" - En fantasy bog om tidsrejse, venskab, tab og traumer - samt kampen om at ændre fortiden for at sikre fremtiden ved brug af specielle evner som hovedpersonen Arctant og det folk han møder har tilfælles. Der er ikke tale om en helt almindelig bog men derimod en bog der bliver tilgængelig på appstore d. 13 april 2019 hvor man får mulighed for at downloade dette nye univers! 

Lær her Nicolai at kende:

 
Hør her Nicolai fortælle om Arctant Flare & The Time Tower:

Hvordan tjener Nicolai penge og hvor meget har det egentlig kostet ham? Lyt her:

GPT: 1460536444550-57
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand