Spiller du musik i et band, eller skriver du dine egne sange? Hvis du er Nordjysk musiker, eller en del af et band, vil vi meget gerne høre fra dig/jer - og musikken. Måske er du den næste vi præsentere i ANR Demo? Send din musik, et billede samt lidt info om dig/jer til demo@anr.dk

 

”Give it a Go” er udvalgt til ANR Demo 

Christine Aggerholm er en 19 årig singer/songwriter fra Brønderslev der har spillet musik siden hun var bare 5 år gammel. Hun kommer fra en musik familie, så hun er opvokset med musikken helt tæt på.

 

Hun deltog i "Lydkanten" sidste år (nordjysk talentforløb for sangskrivere), og blev efterfølgende hyret til at lave et tværkulturelt Dansk/Japansk projekt, sammen med en japansk komponist.
Jesper H. Sidelman var hyret ind som producer på projektet, som endte ud i en opførsel i Musikkens Hus i Frederikshavn. Efterfølgende fortsatte Christine og Jesper samarbejdet, som indtil videre er endt ud i hendes debutsingle ”Give it a Go”
.

Sangen er en retro pop/soul-ballade, hvor Christine, udover den velskrevne tekst, også byder på en helt unik stemme, der i mixet giver skønhed til det tunge og urbane soulbeat. Skulle man pege på en dansk efterkommer af de internationale retro-soul-queens Duffy og Whinehouse, kunne det godt være Christine.

 

Hvad betyder det for dig at være udvalgt til ANR Demo?
”Det er udover alt forventning, og jeg havde ikke selv regnet med det, jeg er utrolig glad for det. Jeg synes også det er helt vildt fedt at man kan få unge talenter i min situation frem på den her måde så det synes jeg er helt vildt fedt! ”

 

Hvad handler sangen om?
”Det er sådan set sådan at jeg ikke har fortalt nogle hvad den handler om endnu. Og jeg tror jeg vælger at lade det være op til folk selv at fortolke sangen”

 

Hvad er dine fremtidsplaner for musikken?
”Det er sådan at jeg pt. har ladet hele næste være fri for at fokusere på min musik når jeg har sabbat år. Indtil videre har jeg allerede rigtige mange koncerter jeg skal ud til også håber jeg på der kommer endnu flere så jeg kan fylde kalenderen ud – Så lige nu satser og håber jeg på musikken”

 

 

 

 

Husk, at du også har mulighed for at få din musik spillet på ANR samt komme en tur forbi Anders og fortælle mere om dig selv, og din musik. Send din musik til demo@anr.dk og hør mere om projektet her .

Hør interviewet med Christine Aggerholm her: 

 

 

Hør Christines single "Give it a Go" her: 

 

 

GPT: 1460536444550-83
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand