Spiller du musik i et band, eller skriver du dine egne sange? Hvis du er Nordjysk musiker, eller en del af et band, vil vi meget gerne høre fra dig/jer - og musikken. Måske er du den næste vi præsentere i ANR Demo? Send din musik, et billede samt lidt info om dig/jer til demo@anr.dk

Stesh er udvalgt til ANR Demo

Stesh er en ambitiøs ung mand på 20-år, der i øjeblikket bor i Brønderslev og nu er han aktuel i ANR Demo med nummeret “De Vil Ha’”. Sangen er en festsang, der handler om de piger, der godt kan lide de dyre ting. Biler, penge, store fester og alt hvad, der hører til det søde liv. Tidligere har Stesh haft med systemet at gøre, men det er fortid nu, og i dag fokuserer han 100% på musikken - som han har dyrket i mange år. Første gang han prøvede kræfter med selv at skrive sange, var han blot 12-år gammel og siden da, har han formået at udvikle sit musikalske sprog, flow og fremtræden.

 

“Det handler om at finde sig selv. Det er det, jeg er i gang med nu. Mange af dem der starter på at lave rap, de tror de skal være 50Cent eller Tupac eller noget i den stil. Det har i hvert fald været sådan for mig. Så det har været svært for mig at bevæge mig ud af den her street-kategori og over i det moderne.”

 

Tænker du på noget særligt, når du skriver musik?

“Det betyder meget for mig at få den yngre generation til at se virkeligheden i øjnene, inden det er for sent. Jeg vil gerne vise dem betydningen af deres valg og hvilke muligheder, de har.”

 

Så du vil gerne inspirere ungdommen?

“Ja. Jeg har mødt mange unge mennesker, der bliver inspireret af det musik, de hører. Også når det handler om, at kriminalitet er fedt. Sådan en som Gilli for eksempel. Jeg synes, det er synd. For de mangler at komme med den anden side af historien, hvor de har valgt at træffe nogle fornuftige valg for at komme dertil, hvor de er nu.”

 

Hvordan har du det med at være udvalgt til ANR Demo?

“Jeg synes, det er mega fedt. Det er virkelig en stor mulighed for mig, og så glæder jeg mig til at finde ud af, hvad folk synes om min musik.”

 

Fremtiden for Stesh byder på hårdt arbejde og der bliver knoklet på at få nye sange ud, spille koncerter og evt. samarbejde med andre rappere fra forskellige dele af landet.

 

Se Stesh i studiet nedeunder og følg ham på Facebook her

 

GPT: 1460536444550-12
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand