Spiller du musik i et band, eller skriver du dine egne sange? Hvis du er Nordjysk musiker, eller en del af et band, vil vi meget gerne høre fra dig/jer - og musikken. Måske er du den næste vi præsentere i ANR Demo? Send din musik, et billede samt lidt info om dig/jer til demo@anr.dk

 

Angående Mig er udvalgt til ANR Demo 

Laura Lilholt går under kunstnernavnet Angående Mig, og er en 19-år gammel singer/songwriter fra Aalborg. Med sine fængende melodier og karakteristiske stemme synger hun om selvironiske og tabu-belagte emner.

 

“Sangene udspringer oftest af nogle følelser jeg ikke kan sætte ord på. Emner, hvor jeg ikke føler der har været en tilstrækkelig offentlig debat omkring dem. Jeg bliver nødt til at iscenesætte disse tematikker selv for at ligesom at finde rundt i alt rodet i mit hoved.”

 

Tidligere på året var hun deltager ved Lydkanten (Talentudvikling for Nordjyske sangskrivere), hvor hun fik sparring, coaching og ikke mindst anerkendelse af de tilknyttede undervisere Dorte Gerlach (Hush), Michael Møller (Moi Caprice) og Pernille Rosendahl (Swan Lee). Det var også her, at frøet blev sået, og hvorfra Angående Mig begyndte at spire.

 

Hvordan vil du sætte ord på "Fuld Af Fejl"?

“Fuld af Fejl handler i bund og grund om følelsen af aldrig at være god nok.. Følelsen af at være underlegen i et forhold, men også følelsen af aldrig at kunne leve op til de forventninger, der kan være knyttet til kønsrollerne i vores samfund. Samtidig vil jeg også gerne have, at folk forstår, det er okay ”at være lidt til grin”.”

 

Angående Mig forventer at udgive sin debut-ep engang til foråret, men i hele næste uge har ANR radiopremiere på hendes single “Fuld Af Fejl” - og på mandag gæster hun Nadim til et interview samt en live-optræden af sangen. Indtil da kan du høre mere af musikken på Angående Mig's Soundcloud, eller læse mere på hendes Facebook-side.

 

 

Husk, at du også har mulighed for at få din musik spillet på ANR samt komme en tur forbi Nadim og fortælle mere om dig selv, og din musik. Send din musik til demo@anr.dk og læs mere om projektet her.

 

 

GPT: 1460536444550-35
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand