Det er nordjysk rock, der udvalgt til seneste levende billede i rækken af navne i forbindelse med ANR Demo.

Navnet er The Florines, og gruppen består af Darko, Ronni, Jesper og Allan, der er fire nordjyske drenge.

Som rockmusiker er det både svært og dyrt at have øvelokale i Aalborg, og derfor valgte de fire drenge at tage alternative metoder i brug.

De ringede rundt til firmaer beliggende i byens industrikvarter, hvor intet mindre end en vandskæringsfabrik tilbød dem at flytte ind med instrumenterne.

Herfra begyndte det at tage form for den unge gruppe, der hurtigt gik sammen om sangskrivningen, og på ganske kort tid havde de skrevet deres første EP.

Den første sang de skrev sammen, var nummeret ”Save Me”, der med Darkos hæse stemme og bandets samlede energi fik redaktionen til at rocke i takt.

Hvad betyder det for jer at være udvalgt til ANR Demo?
- Et eller andet sted er vi lettede over, at vi kan komme ud og få nogle jobs. Det har været 2 år i et øvelokale og udover at være i studiet, har vi ikke været ude at spille for et publikum. Nu er det gået stærkt og vi er taknemmelige for den modtagelse vi har fået. Vi kom ind på Way Up North, har spillet til kulturuger rundt i Nordjylland, vi skal spille på Nibe festival, og nu står vi også her.

Hvordan blev sangen til?
- Det var den første sang, vi skrev sammen som band. Den kom tidligt under vores udvikling som band, og den har hængt ved os lige siden.

Hvordan ville det lyde, hvis i skulle give et råd videre til andre nordjyske musikere?
- Sørg for, at du har et færdigbagt koncept. Lancerer du dit band for tidligt og det første kritikerfelt du møder er et reelt publikum, så risikerer du, de ikke kommer tilbage. Også, få det til at fremstå professionelt og gennemtænkt, når du udgiver noget. Det visuelle. Farver og branding, alt skal være gennemtænkt.

Mød The Florines i eftermiddag på ANR.

The Florines spiller i år på Nibe festival. Det er lørdag kl. 23.

Du har også mulighed for at få din musik spillet på ANR og komme en tur forbi Anders og fortælle mere om dig selv. Send din musik til demo@anr.dk

GPT: 1460536444550-47
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand