Tilbage i 1989 gik MTV for første gang i luften med programmet “Unplugged”, der inviterede nogle af tidens største kunstnere til en akustisk koncert i studiet. Konceptet var, at musikerne kunne “trække stikket” og spille deres sange i et alternativt og/eller helt akustisk format.

 

Nu vender konceptet tilbage, for tredje gang, hvor den unge popstjerne Shaun Mendes åbner ballet, og kaster sig ud i en ny form for liveoptræden.

 

Ifølge det amerikanske magasin Variety fortæller Mendes, at hans livekoncerter plejer at være 100% musik, under hele koncerten, hvilket bliver en spændende udfordring ved MTV Unplugged’s intime scene.

 

Mendes’ manager, Andrew Gertler, håber at relanceringen af MTV Unplugged, vil inspirere en hel ny generation af fans og musikere, såsom dem der ikke kendte til konceptet på forhånd. Derudover lover han, at Mendes vil fremføre sine sange ganske anderledes, end hvad fansene før har hørt eller set.

 

I USA har MTV Unplugged premiere i dag fredag d. 8. September, men programmet med Shawn Mendes vises først på dansk tv d. 16.9. Med sin deltagelse i MTV Unplugged bliver den 19-årige popstjerne del af en fornem klub, der omfatter navne som Kurt Cobaine, Eric Clapton, Paul McCartney, Mariah Carey, Rod Stewart m.fl.

 

På nuværende tidspunkt er det ikke offentliggjort hvilke artister, der ellers optræder til de følgende afsnit af MTV Unplugged.

GPT: 1460536444550-66
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand