Poul Zimmer & Andreas "Hydrate" Rasmussen er 2 Aalborg drenge der kun har fokus på EN ting, nemlig musik, og de elsker det! 

De 2 producere mødte tilfældigt hinanden i musik/producer miljøet og begyndte stille og roligt at lave et par tracks og beats sammen. En aften er der en der siger "Skal vi ikke tage til USA". Der var ikke langt fra tanke til handling og pludselig sad de begge i flyet på vej til LA. 

Zimmer er vokset op med den gamle Gug-dreng Soulshock der i dag bor og arbejder i Los Angeles! (Soulshock er en af de helt store danske producere som bl.a. har arbejdet sammen med Witney Houston, Tupac, Craig David mm.) Og når man har en god gammel ven i LA hvorfor så ikke besøge ham. Det blev til en aften med god vin og stemning og inden de havde set sig om så havde de leget lidt med et par tracks. (For man kan jo nok ikke helt lade være). 

Dagen efter dukker dem amerikanske sangerinde "Maya B" op hjemme hos Soulshock, og her spiller de tracket fra gårsdagens våde aften, hvor de måske endda selv ikke helt kan huske hvad der blev lavet. Maya B udbryder "Guys, that shit is dope" - herefter gik Maya B igang med at skrive en sangtekst også sådan opstod samarbejdet og  sangen "Dollar to a Diamond" som lige nu også er en Uhørt på ANR. 

Dette var den korte fortælling, du kan høre hele interviewet med Zimmer & Hydrate nedenfor: 

Tak for besøget & hils i LA! 

GPT: 1460536444550-45
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand