I 2019 har Anders besluttet sig for at han vil have besøg af en iværksætter hver mandag kl. 15.00. Dem er der nemlig mange af i Nordjylland, men hvad går de egentlig og roder med, hvilke gode ideer har de og hvorfor vælger man at kaste sig ud som iværksætter. 

Kunne du tænke dig at få chancen for at komme en tur i studiet og fortælle din historie. Så skal du sende en mail til anders@anr.dk og gøre følgende: 

 - Fortæl om dig selv
 - Beskriv din ide/koncept
 - Husk kontakt oplysninger så han kan ringe til dig.

Hvis din mail er interessant giver Anders dig et kald og finder en mandag hvor du skal komme forbi. 

 

Uge 3 - Otiom

Anders fik i dag besøg af serie iværksætter Thomas Pedersen som har firmaet Otiom. De har i firmaet udviklet et lokaliserings produkt beregnet til demente personer. Det hele sker vha. en 5ø størrelse Otiom brik der fx. kan blive syet i tøjet. Via en app har du nu mulighed for at finde frem til netop den eller de personer du har påsat den lille Otiom brik. Ideen opstod i slutningen af 2017 men inden det har Thomas haft gang i flere ting som iværksætter, en rejse der startede tilbage i 2001 da ham og hans gode venner fik en ide. I interviewet fortæller Thomas meget mere om produktet Otiom, hans historie, hans virksomheder også giver han også nogle gode råd til andre der måske går rundt med iværksætter drømmen. 

Du kan lytte hvordan det hele startede her: 


Her kan du høre Thomas fortælle om produktet Otiom. 

Hvor kan man købe produktet Otiom og gode råd fra Thomas Pedersen:

 

Uge 2 - Arctant Flare & The Time Tower

I denne uge havde Anders besøg af den 25 årige Nicolai Kruse Porskrog der til dagligt arbejder som bestyrer på en bar i Gaden. Ved siden af jobbet har Nicolai skrevet en bog på engelsk, "Arctant Flare & The Time Tower" - En fantasy bog om tidsrejse, venskab, tab og traumer - samt kampen om at ændre fortiden for at sikre fremtiden ved brug af specielle evner som hovedpersonen Arctant og det folk han møder har tilfælles. Der er ikke tale om en helt almindelig bog men derimod en bog der bliver tilgængelig på appstore d. 13 april 2019 hvor man får mulighed for at downloade dette nye univers! 

Lær her Nicolai at kende:

 
Hør her Nicolai fortælle om Arctant Flare & The Time Tower:

Hvordan tjener Nicolai penge og hvor meget har det egentlig kostet ham? Lyt her:

GPT: 1460536444550-68
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand