Mark Lé Fevre er aktuel med hans nye oneman show "Bøvl" der har premiere i Horsens i februar. Mark ligger selvfølgelig og vejen forbi det nordjyske og vil være at finde på Skråen d. 15 marts 2019 x 2 gange. Derudover kan man fange hans show d. 2 maj på Vendelbohus i Hjørring! 

Men hvad handler showet "Bøvl" egentlig om? 

Mark har selv sagt følgende om det kommende show:

Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. Du tænker måske “hvem er du?” Det har du nu endelig chancen for at finde ud af! Fordi jeg laver mit første one-man show! Det hedder “BØVL”. Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt. Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Det hele bliver skide sjovt og jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv”.

Orker du ikke at læse mere? Så kan du da også bare lytte interviewet fra da Mark lagde vejen forbi ANR i studiet hos Anders om eftermiddagen. 

Her kan du høre hvem Mark Le Fevre egentlig er og hvad "Bøvl" handler om: 

Her kan du høre Mars gode råd til Anders der selv skal forsøge sig som standupper for første gang: 

Til sidst kan du høre hvordan klarede sig da han fik stillet en opgave fra programmet "Stormester" hvor Mark agerede Lasse Rimmers hånddukke. 

Opgaven lød på at reklamere for sit show i 1 minut uden at nævne følgende: 
Dato, Tid, Sted, Pris, Showets Navn og eget navn.

Du kan her lytte hvordan Mark klarede sig: 

Billetter til hans show kan findes på - www.marklefevre.dk

 

God fornøjelse :-) 

GPT: 1460536444550-47
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand